Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه شرکت مستقر در کشورهای خارجی می‌گویند صاحبان محموله‌های نفتی هستند که آمریکا به ظن مالکیت ایران، توقیف کرده و اینکه برخلاف ادعای واشنگتن، نفتکش‌ها عازم ونزوئلا نبوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، صاحبان محموله‌های نفتی بارگیری شده بر روی چهار شناوری که ماه میلادی گذشته، آمریکا با این ادعا که متعلق به ایران هستند، توقیف کرد؛ با طرح شکایتی در دادگاه ناحیه کلمبیای آمریکا، خواستار رفع توقیف محموله‌هایشان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها همچنین این ادعای آمریکا را که محموله‌های نفتی عازم ونزوئلا بودند؛ به چالش کشیدند.

مالکین محموله‌ها عبارتند از شرکت «مبین» که در امارات مستقر است و خود را مالک محموله بارگیری شده بر روی نفتکش‌های «بلا» و «برینگ» معرفی می‌کند، شرکت «عمان فیول» که در انگلستان به ثبت رسیده و صاحب محموله بارگیری شده بر روی نفتکش‌های «پاندی» و «لونا» است و در نهایت شرکت «سوهار فیول» که می‌گوید بخشی از محموله بارگیری شده بر روی «لونا» را در تملک خود دارد.

به گفته آنها، محموله‌های نفتی به شرکت اماراتی «سیتی انرژی اف زد سی» فروخته شده حال آنکه قرار بوده پرداخت بعد از تحویل بار، انجام شود.

آنها همچنین می‌گویند که محموله‌های نفتی عازم کشور «ترینیداد» در جنوب دریای کارائیب بوده‌اند تا از آنجا به کشورهای پرو و کلمبیا منتقل شوند.

به گزارش مهر، در تاریخ ۲۳ مرداد، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای نخستین بار کشتی‌هایی را که گفته می‌شود حامل سوخت از ایران بوده‌اند، توقیف کرده است.

بنابر این گزارش، توقیف نفتکش‌های مزبور بخشی از کمپین «فشار حداکثری» واشنگتن علیه تهران بود. وال استریت ژورنال همچنین اعلام کرد که این چهار فروند نفتکش به نامهای «لونا»، «پاندی»، «برینگ» و «بلا» توقیف شده و در حال حرکت به سمت هیوستون در ایالت تگزاس آمریکا هستند.

یک مقام آمریکایی بدون ارائه توضیحات بیشتر ادعا کرد که این کشتی‌ها بدون توسل به قوه قهریه توقیف شده‌اند.

این در حالی است که «حجت الله سلطانی» سفیر ایران در ونزوئلا در واکنش به ادعای وال استریت ژورنال مبنی بر توقیف چهار فروند نفتکش حامل سوخت از ایران در توئیتر نوشت: یک دروغ و جنگ روانی دیگر از دستگاه تبلیغاتی امپریالیسم آمریکا. نه کشتی‌ها ایرانی هستند و نه مالک یا پرچم آنها ارتباطی به ایران دارد.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: محموله های نفتی محموله ها نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • کشف ۳۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خاتم
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • کشف محموله قاچاق در آبراه اروند
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین