Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مکزیک تایید کرد، از واشنگتن خواسته تا رئیس سابق امنیت این کشور را که در حال حاضر در آمریکا به جرم حفاظت از یک گروه قاچاق مواد مخدر در انتظار دادگاه است، مسترد کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزارت امور خارجه مکزیک بدون ارائه جزئیات تنها اعلام کرد، این درخواست برای استرداد "گارسیا لونا"، وزیر امنیت عمومی سابق مکزیک رسما به طرف آمریکایی ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مکزیک پیش‌تر اعلام کرده بود که ترجیح می‌دهد مقامات مکزیکی در داخل کشور خودشان محاکمه شوند و این اظهارات در پی تصمیم دولت واشنگتن در واگذاری پرونده سالوادور سینفوئگوس، وزیر دفاع سابق مکزیک متهم به ارتباط با قاچاق مواد مخدر مطرح شدند که تمامی پیگردهای مربوط به وی به دولت مکزیک واگذار شده است.
دفتر دادستان کل مکزیک در ماه نوامبر حکم بازداشت گارسیا لونا را به اتهام کسب مال و ثروت غیرقانونی صادر کرد.
گارسیا لونا در دوران ریاست جمهوری فیلیپ کالدرون در بازه زمانی 2006 تا 2012 ریاست وزارت امنیت عمومی را برعهده داشت و مبارزات دولت با جرائم سازمان‌یافته را رهبری می‌کرد.
وی در دسامبر سال گذشته در تگزاس دستگیر شد اما ماه گذشته میلادی به داشتن ارتباط با قاچاق مواد مخدر و گناهش اعتراف نکرد.
دادستان‌های آمریکایی وی را به پذیرش ده‌ها میلیون دلار رشوه برای حمایت از کارتل سینالوآ در مقابل نیروهای پلیس و اجرای قانون متهم کرده‌اند.
در ژانویه 2020، این مقام سابق مکزیکی به اتهام توطئه قاچاق کوکائین و اظهارات دروغ خود، بیگناه شناخته شد.
هنوز مشخص نیست که آیا مقام‌های مکزیکی امیدوارند که گارسیا لونا پیش از دادگاه در ایالات متحده و پیش از حبس احتمالی به مکزیک برگردانده شود یا خیر.
مقامات آمریکایی برآورد کرده‌اند که روند دادگاهی وی در آنجا احتمالا دو یا سه ماه طول خواهد کشید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مکزیک آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۵۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • ژیرونا خواهان جذب اریک گارسیا به صورت دائمی
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد