Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@08:39:59 GMT

روسیه برای تحقیق در کره ماه کاوشگر ساخت

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۴۵۵۵

به گزارش ایرنا، شرکت فضایی و موشک سازی انرگیا روسیه روز یکشنبه اعلام کرد: کاوشگر ماه به نام لونا-۲۵ با موفقیت آزمایش شد و قرار است در پاییز اینده به کره ماه ارسال شود. 

کاوشگر لونا-۲۵ در هنگام آزمایش در محفظه بزرگ ویژه قرار داشت که در آن تحت تاثیر صداها با فرکانس های مختلف قرار گرفت.

میخاییل سیمیونف رئیس مرکز آزمایش های شرکت انرگیا در این مورد گفت که کاوشگر لونا-۲۵ در طول ماموریت به کره ماه، تحت تاثیر صداهای مشابهی قرار خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رسانه ها، فضاپیمای لونا ۲۵ از ۹ ابزار علمی استفاده خواهد کرد. روسیه ساخت ۸ ابزار را بر عهده داشته و سازمان فضایی اروپا نیز یکی از ابزارهای این فضاپیما را ساخته است.

این کاوشگر علاوه بر آزمایش فناوری فرود بر سطح ماه،  منطقه جذاب قطب جنوب این کره را کاوش خواهد کرد. قطب جنوب ماه احتمالا میزبان منابع عظیمی از یخ است. سازمان‌های فضایی کشورهای مختلف مأموریت‌های متنوعی را برای کاوش این منطقه از ماه طراحی کرده‌اند. این در حالی است که تاکنون هیچ فضاپیمایی در این قسمت از سطح ماه فرود نیامده است.

 لونا-۲۵ نخستین کاوشگر روسیه برای تحقیق در کره ماه خواهد بود و روز اول ماه اکتبر سال ۲۰۲۱ به عنوان روز پرتاب برای این دستگاه فضایی اعلام شده است و مطابق برنامه در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود خواهد آمد.

روسها از سال ۱۹۷۶ تا کنون هیچ فضاپیمایی را به ماه ارسال نکرده اند.

آخرین مأموریت شوروی/روسیه به سمت کره ماه موشک لونا ۲۴ بود که در سال ۱۹۷۶ به فضا پرتاب شد. اکنون روسیه قصد دارد برنامه اعزام سفیه به ماه را بار دیگر به صورت جدی آغاز کند. روسیه در ادامه این برنامه و پس از انجام مأموریت کاوشگر لونا ۲۵ مدارگرد لونا ۲۶ را در مدار ماه قرار خواهد داد و سپس کاوشگر لونا ۲۷ را روانه تنها قمر زمین خواهد کرد. این کاوشگر نیز در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود خواهد آمد.

رئیس سازمان فضایی فدرال روسیه (روس کوسموس ) به تازگی از برنامه این کشور برای ارسال کاوشگرهای تحقیقاتی به کره ماه در سالهای آینده خبر داد.

 دمیتری راگوزین رئیس شرکت فضایی دولتی «روس کاسموس» روسیه، در فیلمی که در کانال یوتیوب وی منتشر شد،گفت: حتی مدیریت ویژه کره ماه تاسیس شده است که من ریاست آن را برعهده گرفته ام. من قصد دارم همه جزییات مربوط به اجرای این برنامه برای ماموریت ها به کره ماه را کنترل کنم. 

 به گفته وی، پس از اعزام ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۵ به کره ماه، ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۶ به مدار کره زمین پرتاب خواهد شد و پرتاب این ایستگاه برای سال ۲۰۲۴ برنامه ریزی شده است. در سال ۲۰۲۵ هم ایستگاه تحقیقاتی لونا-۲۷ در کره ماه مستقر خواهد شد.

به گفته این مقام روس، فضانوردان روسیه با فضاپیمای ویژه ای در سال ۲۰۲۸ کره ماه را دور خواهند زد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کره ماه قطب جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر

مرکز دفاع مدنی در غزه اعلام کرد از دبیرکل سازمان ملل درخواست کرده کمیته بین‌المللی مستقلی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه در مجتمع پزشکی ناصر، تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی در غزه گفت: ما از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستیم کمیته تحقیقات مستقلی را درباره کشتارهای جمعی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ویژه کشتارهای مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس تشکیل دهد.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: تیم‌های نجات تاکنون توانستند پیکر ۳۹۲ شهید را از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر بیرون بکشند که ۱۶۵ تن از آنها به سختی توسط خانواده‌ها و نزدیکانشان شناسایی شده‌اند. ۱۱۰ پیکر دیگر نیز از خارج ساختمان این مجتمع و در اطراف آن در غرب خان یونس بیرون کشیده شدند.

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ ابلاغیه را از شهروندان درباره مفقود شدن فرزندانشان در منطقه خان یونس دریافت کردیم.

جمعه دفاع مدنی غزه از پایان عملیات جستجو و بیرون کشیدن پیکر شهدا از گورهای جمعی مجتمع پزشکی ناصر بعد از حدود یک هفته خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفت آوریل بعد از چهار ماه از آغاز عملیات زمینی برای آزاد کردن اسرای خود از خان یونس عقب نشینی کرد.

محمود بصل گفت: عملیات جستجوی شهدا ۲۴ ساعته در سرتاسر نوار غزه ادامه دارد. ما با مشارکت وزارت بهداشت و خدمات پزشکی و طب جنایی تمام این جنایت‌ها را مستند کرده و اسناد و مدارک و تصاویر و ویدیوهای لازم برای کشف جنایت‌های رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی ناصر را در اختیار داریم. پیکرهایی که از این گورها بیرون کشیدیم نشان می‌دهد که دهان برخی از شهدا بسته شده بود و این رژیم برخی دیگر را برهنه کرده بود. بعضی از آنها دست و پایشان بسته شده و بعد در این گورها دفن شده بودند. پیکر شهدا نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر مرتکب جنایت‌های نسل کشی و ضد انسانی شده که ایجاب می‌کند یک کمیته بین‌المللی مستقل برای تحقیقات در این خصوص تشکیل شود. ما پیکر کودکان، سالمندان، زنان و جوانان را از این گورها بیرون کشیدیم. این نخستین جنایت در این نوع نبود بلکه ارتش رژیم اشغالگر چنین جنایت‌هایی را در تمام مناطق غزه انجام داده است. این جنایت‌ها در مجتمع الشفا، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و بیمارستان کمال عدوان در شمال نیز انجام شده است.

وی بر اهمیت تحقیقات درباره جنایت‌های بیمارستان ناصر و سلاح‌ها و مهماتی که در عملیات قتل فلسطینی‌ها استفاده شده، تاکید کرد و گفت: ما احتمال می‌دهیم که از مواد و تجهیزات ممنوعه بین‌المللی در جنگ اسرائیل استفاده شده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟