Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسخه جدیدی از رمزارز سقوط کرده لونا در حال حاضر در صرافی‌های دیجیتال فعال شده، اما این شروع دوباره نیز چندان امیدوارکننده به‌نظر نمی‌رسد.

 با سقوط ماه گذشته بازار رمزارزها، ارزهای دیجیتال شبکه ترا یعنی لونا و UST تقریبا ارزش خود را از دست دادند. در پی چاره‌جویی برای جبران این سقوط، هفته گذشته حامیان پروژه بلاک‌چین ترا به احیای رمزارز لونا و نه UST رای دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

UST یا TerraUSD رمزارزی است که به عنوان یک استیبل‌کوین (Stablecoin) یا رمزارز باثبات الگوریتمی شناخته می‌شود. استیبل‌کوین‌ها نوعی از رمزارزها هستند که از روش‌های مختلفی برای ثابت نگه‌داشتن ارزش‌ آنها استفاده می‌شود.

UST برای حفظ ارزش یک دلاری‌ به توکن خواهرش یعنی لونا متکی بود. اما با کاهش قیمت ارزهای دیجیتال، سرمایه‌گذاران این استیبل‌کوین را کنار گذاشتند و در نتیجه ارزش UST و به‌دنبال آن لونا پایین آمد. این کاهش قیمت در نهایت به سقوط رمزارزهای ترا منجر شد.

بیشتر بخوانید:

تلاش رمزارزها برای فرار از بحران | صندوق پشتیبان UST سه میلیارد دلار بیت‌کوین فروخت
سقوط ۹۰ درصدی یکی از بهترین ارزهای دیجیتال؛ لونا (LUNA) به زیر ۱۰ دلار رسید

لونای قدیمی که اکنون با عنوان «لونا کلاسیک» شناخته می‌شود در دوران اوج خود بیش از ۴۰ میلیارد دلار عرضه در گردش داشت. این رمزارز شکست‌خورده، اکنون مجددا باعنوانی جدید در صرافی‌های دیجیتال عرضه شده است، اما این احیای دوباره هم چندان امیدبخش نیست. رمزارز جدید روز شنبه پس از رسیدن به اوج ۱۹.۵۳ دلاری، تنها چند ساعت بعد به ۴.۳۹ دلار سقوط کرد. لونای جدید از آن زمان تاکنون با قیمتی در حدود ۵.۹۰ دلار فروخته شده است.

ترا، بیشتر توکن‌های جدید را بین کسانی توزیع خواهد کرد که قبل از فروپاشی لونا کلاسیک و UST این توکن‌ها را در اختیار داشتند. به‌نظر می‎رسد بسیاری از دارندگان قبلی لونا کلاسیک و UST که از سرمایه‌گذاری خود متضرر شده‌اند، به‌سختی بتوانند به لونای جدید اعتماد کنند. از این‌رو تحلیلگران عمیقاً در مورد شانس موفقیت بلاک‌چین احیا شده ترا تردید دارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ